2019. június 24., hétfő

Logitech Ultimate Ears MEGABLAST bluetooth hangszóró - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó a képeken látható Logitech Ultimate Ears Megablast hangszóró. Magyarországon nem igazán elterjedt, külföldön a JBL vetélytársa. Iszonyatosan jól szól, remek mélyhangzással. Csak kipróbálva volt, tehát új, nekem nincs rá szükségem, igy megválok tőle. Az itthoni ára akciósan 87499 Ft, én ennél olcsóbban adom természetesen. Csere nem érdekel.  
Erőteljes, hordozható Wi-Fi / Bluetooth® 360° -os hangszóró, hangvezérléssel.
Mindent elsöprő hanghatás
A legnagyobb, leghangosabb és legszebb hangszóró. A 360° -nak köszönhetően rendkívül intenzív hangzást biztosít. Wi-fi csatlakozással bárhol életre keltheti zenéjét.
Tökéletes hangvezérlés
Ugorj a Wi-Fi-re vagy bármilyen mobil hotspotra, hogy élvezhesd a hangvezérelt Bluetooth-hangszóró minden kényelmét.
Vízálló
A MEGABLAST robusztus külleme, teljesen vízálló, és bármilyen kalandra kész. A medencés buliktól az egész éjszakai partikon át, a nyári fesztiválokon keresztül a téli lejtőkig - a zenéid mindig veled lesznek.
16 órás szüntelen bulizás
A MEGABLAST a végsőkig kitartó hangszóró. Masszív, hordozható, és irreális 16 órás akkumulátor élettartamának köszönhetően a buli mindaddig folytatódik, ameddig csak bírjátok.
Akkumulátor üzemidő:  akár 16 óra Bluetooth:  Igen Csatlakozók:  microUSB Különleges jellemzők:  Wi-Fi hatótáv: 100 m, Bluetooth hatótáv: 45 m, Víz- és porálló, Beépített mikrofon, Amazon Alexa, Töltöttségjelző LED, 360° -os hangzás Szín:  Fekete Készülék típusa:  Vezeték nélküli hangszóró Hangszórók száma:  2

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2019-07-01 14:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése