2019. június 30., vasárnap

JBL Reflect Mini 2 - Jelenlegi ára: 18 990 Ft

Leírás:
A JBL Reflect Mini 2 minden fül formájához és méretéhez illeszkedik ergonómikus szilikon fülharangokkal és a szabadalmaztatott Freebit kampókkal, amelyek 3 méretben állnak rendelkezésre a testre szabott kényelem érdekében. Izzadságálló, könnyű alumínium formatervezése stílusos és könnyű, míg a 3 gombos távirányítóval. Fényvisszaverő vezetéke láthatóvá teszi az éjszakai futás során. A 10 órás akkumulátor-élettartam pedig az igazi JBL hangzást biztosítja. Egy gombnyomással kényelmesen kezelheti hívásait, és hozzáférhet a hangsegédhez.
Jellemzők:
Beépített Bluetooth®
3 gombos távirányító
JBL Signature Sound
A világhírű JBL hangzás, amelyet több mint 70 éve tökéletesítünk, hogy a leginkább igazi hangzást biztosítsa a hallgatónak.
6 órás üzemidő
Élvezze a zenéit, akár 6 órán át. A teljes feltöltés 2 órán belül.
Könnyű súly
A tartós, igen könnyű alumínium konstrukció a hosszú távú kényelem érdekében minden sportos vagy mindennapi tevékenység során.
Fényvisszaverő kábelek
Úgy tervezték, hogy éjszaka tökéletesen látható legyen.
Ergonómikus kialakítás
A rugalmas szilikon fülharangok és a szabadalmaztatott FreebitTM technológiája, amelyek 3 különböző méretben készülnek, lehetővé teszik ezzel a tökéletes testreszabást a megfelelő méret eléréséhez.
A terméket újként hirdetem mert kiváló újszerű állapotban van.
Az aukció tartalma a képen látható termék az ott látható tartozékokkal.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok
A termék vezérlőlő panele tartalmazza a termék főpanelét így ezt kímélni érdemes a hosszútávú használat érdekében, tehát nem szabad eláztatni, működés közben  tűző napon hagyni, vagy különösebb erő behetásának kitenni a gombsort. Az ilyen jellegű használat akár a készülék sérüléséhez is vezethet, melyet sem garanciába se garancián túli javítással nem tudunk orvoslolni. Egyes funkciók a gombok hosszan nyomásával érhetőek el, melyek időtartamam független a gomb nyomás erősségétől így felesleges erősebben nyomni a gombokat.


Jelenlegi ára: 18 990 Ft
Az aukció vége: 2019-07-21 16:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése