2022. szeptember 7., szerda

Jóbarátok komplett 1-10 hiánytalan eredeti digipack - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Eladó egyben , hiánytalanul a Jóbarátok összes évada. Tokok a fényképes oldallal voltak a polcon kifelé, talán azokon látható egy árnyalatnyi fakulás.
Nagyon  szeretett, sokszor nézett kedvenc, lemezeken van hajszálkarc, de jó az állappota. Értékbiztosított MPL futár nyomkövetéssel lehetséges belföldre.
Csak egyben eladó! Posta utalás után MPL vaterafutárral.   Személyesen Jászárokszálláson vehető át, egyeztetett időpontban .
Kacspolattartás csak emailben. Vásárlás után küldöm OTP-s számla számom és az utalási adatokat. Utánvétel nem lehetséges, csak előre utalás. Ha a postázással kérdése van kérem licit előtt tegye fel!  Kapcsolatfelvétel aukciózárást követően kérem maximum 3 naptári napon belül történjen meg! Amennyiben a vételár 7 naptári napon belül nem érkezik meg, tárgytalannak tekintem az aukciót. A pénz megérkezése után 2- 3 munkanapon belül postázok belföldre.
Magánszemélyként aukcióimon értékesített termékekre garanciát nem tudok vállalni, amennyiben nincs a termékeknek hivatalos garancia levele. A postai költség tájékoztató adat, a mindenkori aktuális díjjszabással számolok, melyet a posta évente már többször is változtathat

Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2022-09-08 01:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése