2022. augusztus 22., hétfő

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! Celstron FirstScope csillagászati távcső Dobson állványon - Jelenlegi ára: 24 500 Ft


A licit tárgya: csillagászati távcső
Vadonatúj!!!
Féláron!!! új ára 119. 99 Euro volt (2. kép)!!! Itt van két link: KATT IDE! és KATT IDE!
Használatáról itt egy videó: KATT IDE!
A fiamé volt ez a Celestron FirstScope 76/300 típusú tükrös Newton rendszerű reflektor távcső Dobson mechanikán. A sváb rokonoktól kapta karácsonyra, mondván, hogy a nagyapjával együtt tudja majd kémlelni az eget. De erre már nem került sor. Új, karcmentes állapotú. Két okulár van hozzá, az egyikkel 15x-ös, a másikkal 75x-ös nagyítás érhető el. Kapott hozzá egy német nyelvű "Csillagos égbolt" című könyvet is, mely a gyerekek számára alapvető csillagászati ismereteket tartalmaz. Ezt is adom a távcsőhöz.
Termékleírás:
Ezt a távcsövet előszeretettel ajánljuk kezdő égbolt megfigyelők számára.
A FIRSTSCOPE 76-tal a Celestron komolyabb távcsövet készített, mint a számtalan, reménytelenül ingatag, olcsó, 50 mm-es, műanyag- vagy kartoncsöves reflektor. Ez egy kompakt, könnyen szállítható és mégis stabil newtoni teleszkóp 76 mm-es (3” ) rekesznyílással, 300 mm-es gyújtótávolsággal, fémtubussal, sziklaszilárd Dobson-féle asztali konzolon. A készülék alapváltozatban két okulárral rendelkezik, 20 mm-es (=15x) és 4 mm-es (=75x-es nagyítással). A készülék elképesztő mennyiségű részletet mutat a Holdon és a bolygókon. Megmutatja a világosabb mélyég objektumokat is, és valódi bevezetést tesz lehetővé a csillagászatba!
Eladó az édesapámé is, egy Bresser Skylux 70/700 típusú csillagászati távcső EQ1-es mechanikán, teleszkópos alumínium statívon. Az utolsó képen ez látható, az összes hirdetésem között ez is megtalálható. Itt a linkje: KATT IDE!
A kettőt együttesen kedvezménnyel adom!
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 24 500 Ft
Az aukció vége: 2022-08-23 02:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése