2021. október 25., hétfő

[BK] Madonna like a Prayer - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

body, td, th { color: #000000; } . style1 {color: #FFFFFF}  "" Általános információk:
A termék állapotáról kérlek kérdezz a leütétés előtt (kérj képet), mert aukciozárás után erre hivatkozva kifogást nem fogadok el. A közölt kép illusztráció. Személyes átvétel, postai teljesítés:
Személyes átvételre a szállítási feltételeknél írtak szerint van lehetőség, fix helyen és fix időpontban. Ezen időponton kívül Veresegyház környékén van lehetőség átvenni a terméket egyeztetetés után. Postai teljesítés esetén aukciózárás után e-mailben küldöm a paramétereket az utaláshoz. Kapcsolattartás:
A kommunikáció e-mailben zajlik, így könnyebb nyomon követni a kéréseket és lehetséges adatokat és nem zavarjuk egymást a telefonálgatással. Kérlek ha citromail felhasználó vagy, akkor készülj fel, hogy ez nem lesz problémamentes. Minden esetben nézd meg a spam/kéretlen levélszemét könyvtárat, a levelek néha itt landolnak. A további vásárlási feltételeket, információkat az "Ismerj meg" oldal tartalmazza, kérlek ezt figyelmesen olvasd el a későbbi félreértések, viták elkerülése érdekében. [-------------------------------------------------] A licitálásra/vásárlásra ajánlott termékről: Használt bakelit lemez. Leütés előtt kérdezz az korong "és a borító "allápotáról, képet is tudok feltenni kérésre. Sérülések, karcok, hibák a borítón ""lehetnek!  "" [-------------------------------------------------]
Jó licitálást kívánok!  ""        "" ""

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-25 21:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése