2021. augusztus 26., csütörtök

HTRC C150 AC / DC 150W 10A RC intelligens, akkumulátor-egyensúlytöltő. - Jelenlegi ára: 19 500 Ft

HTRC C150 AC / DC 150W 10A RC intelligens, akkumulátor-egyensúlytöltő.
Márkanév: HTRC
Modellszám: C150 AC DC
• Gyors töltés: AC DC kettős bemenet, AC: 100-240V; DC: 11-18 V. Nagy teljesítményű és nagy teljesítményű áramkör - maximális kimenő teljesítmény 150W. Töltési áram: 0, 1-10A; Kisülési áram: 0, 1-2A. Beépített hűtőventilátor, főkapcsolóval és 5 V-os 2. 1A USB-kimenettel is rendelkezik. Az akkumulátor töltésekor ne használja egyszerre a hálózati tápkábelt és az egyenáramú kábelt.
• Támogatja a sok különböző elemet: 1-6s LiPo LiFe LiHV Li-ion, 1-15s NiCd / NiMH, 2-20V PB és Smart Battery I / II / III. A lítium elemcellák automatikus azonosítása számít. Többféle töltési mód: Töltés, Balance Charge, lemerítés stb. Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, az akkumulátortöltő automatikusan leállítja a töltést. Tippek: Kérjük, töltéskor válassza ki a megfelelő típusú akkumulátort.
• Multi-extra funkció: 1. Akkumulátormérő - a lítium akkumulátor cellák számának megjelenítése, a teljes feszültség, az akkumulátor kapacitásának százalékos aránya és az egyes cellák feszültsége; 2. Lítium akkumulátor belső ellenállásának ellenőrzése; 3. Akkumulátor-kiegyensúlyozó; 4. Digitális egyenáram; 5. Támogatja az intelligens akkumulátort.
• Kapocsfeszültség-szabályozás: Ez a töltő lehetővé teszi a felhasználó számára az akkumulátortöltési / kisütési végfeszültségének beállítását. Például: a lipo akkumulátor végfeszültsége 4, 2 V / cella az elszenesedéskor, míg ezen a töltőn a végfeszültség állítható, 3, 85 V és 4, 3 V között mozog. Figyelem: ez a funkció csak szakértőnek szól!
• Maximális biztonság: Alacsony bemeneti feszültséghatár, automatikus töltési áramkorlát, Delta-csúcs érzékenység, kapacitáskorlát, feldolgozási időhatár, hőmérsékleti küszöb. Adattárolás és betöltés: 20 memória adat. Engedje meg a firmware frissítését.
Termékleírás:
A C150 egy új, multifunkcionális, nagy teljesítményű HTRC töltő, gazdaságos áron, kiváló minőségben. 2x16 LED kijelző, beépített hűtőventilátor, DC 11-18V vagy AC 100-240V kettős teljesítmény. Maximális töltőteljesítmény 150w, Max töltőáram 10A. LiPo LiFe Lilon LiHV NiCd NiMh Pb intelligens akkumulátorok töltésére szolgál.
Emellett rendelkezik egy 5 V-os 2. 1A USB DC kimeneti porttal, amely tápegység lehet más elektronikus termékek számára.
Jellemzők:
* A Li-Po elemcellák automatikus azonosítása.
* Többféle töltési mód.
Lipo, Li-ion, LiFe, Li-HV: egyensúlytöltés, töltés, gyors töltés, tárolás, kisütés.
NiMH / NiCd: Töltés, kisütés, ciklus.
PB: Töltés, ürítés, csepp.
* Multi-extra funkció:
Akkumulátormérő: A lítium akkumulátor cellák számának megjelenítése, a teljes feszültség, az akkumulátor kapacitásának százalékos aránya, az egyes cellák feszültsége. (nem támogatja az 1s akkumulátort)
TVC (terminálfeszültség-szabályozás): A töltő lehetővé teszi a felhasználó számára a töltési / kisütési végfeszültség beállítását.
Lítium akkumulátor belső ellenállásának ellenőrzése: megjelenítheti az egyes cellák ellenállását. (nem támogatja az 1s akkumulátort)
Balancer: egyéni-cella feszültség-kiegyensúlyozás, cellafeszültség-figyelés -
Intelligens akkumulátor: Intelligens akkumulátor I, II, III és digitális egyenáram . (Opcionális DJI töltőkábelre van szükség)
* 5V 2. 1A USB port.
* Adatok tárolása és betöltése
* Maximális biztonság: Automatikus töltési áramkorlát, Delta-csúcsérzékenység, kapacitáskorlát, feldolgozási időhatár, hőmérsékleti küszöb.
* Beépített PFC
* Szoftverfrissítés.
Műszaki adatok:
Típusszám: HT-0097.
Bemenet: AC 100-240V / DC 11-18V AC.
Töltési teljesítmény: Max 150W Kiszerelési.
Teljesítmény: 10W.
Töltési áram tartomány: 0, 1-10A.
Kisütési áram tartomány: 0, 1-2A.
Lilon / LiPo / LiFe / LiHV cellaszámlálás: 1-6 cellás.
NiCd / NiMH akkumulátor cellaszám: 1-15 cellás.
PB Akkumulátor feszültsége: 2-20V.
Intelligens akkumulátor: I / II / III Áramelvezetés.
a kiegyensúlyozáshoz: 500mA / cella.
Nettó súly: 0, 48kg.
Méret: 145 * 105 * 64mm.
Bruttó súly: 0, 8 kg A.
Csomag mérete: 215 * 155 * 75 mm.
Csomaglista: 1x C150 töltő. 1x Töltőkábel banándugó a T-dugaszhoz. 1x Hosszabbító töltőkábel T-dugó az XT60-hoz. 1x mérlegtábla tűkábellel. 1x hálózati kábel EU. 1x DC kábel. 1x felhasználói kézikönyv.
Szállítás és fizetés: Utánvét Posta vagy futár, megbeszélés alapján, vagy előre utalással.
Figyelmeztetés:
Figyelmesen olvassa el a használat előtt a használati útmutatót. Ha kezdő, tanácsos egy tapasztalt felnőtt segítségét kérni.
A termékeim raktáron vannak. a megrendelést követően azonnal postázom.
Utánvétellel, csak regisztrált vásárlónak postázom.
A termékeimet kipróbálás után postázom.
A garancia nem vonatkozik fizikai sérülésekre.
A termék Nagykanizsán személyesen átvehető.
Telefonos egyeztetés szükséges!
Fizetés: Utánvéttel, vagy előre utalással.
Szállítás: Posta, futár, vagy megbeszélés alapján
KLIKK a LINKRE:  TERMÉKEIM

Jelenlegi ára: 19 500 Ft
Az aukció vége: 2021-08-26 17:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése