2021. július 29., csütörtök

MINT AZ ÚJ!!! FÉLÁRON!!! Kettler Axos Rower típusú evezőpad LCD kijelző evező pad evezőgép - Jelenlegi ára: 109 500 Ft


A licit tárgya: Kettler evezőgép
 
Inkább új, mint újszerű!!!
Made in Germany!!! német gyártmány, nem gagyi kínai!!!
Féláron!!! Új ára 599. 990 Euro volt!!! Itt a linkje: KATT IDE!
Itt az utód linkje: KATT IDE!
Kettler Axos Rower típusú evezőgép.
A fiamnak vásároltam pár éve, hogy a téli edzéseket otthon tudja elvégezni. Szinte nem is használta, inkább eljárt terembe.
A hagyományos evezőpados mozgáson kívül még sok egyéb speciális, más-más izomcsoportra végezhet erősítő, vagy fitness gyakorlatokat (utolsó kép).
A Kettler Axos Rower evezőgép egy erősített vázszerkezetére épül, a legjobb ár/érték arányú prémium otthoni evezőpad. Új korszak az evezésben, mert komfortos dupla vezetősínes rendszere sima, minden izomcsoportot megmozgató evezést biztosít még magas felhasználói igények esetén is.
Mindent kielégítő tudású LCD kijelzője pontos pulzusadatok vételére alkalmas, amennyiben mellkasövet használunk az edzéshez. Felhasználói teherbírása 130 kg, így a család összes tagjának a legideálisabb választás. A Kettler Axos Rower evezőpad egy hatékony cardiogép és egy sokoldalú izomfejlesztő hatékony kombinációja. Komputerének kijelzője egyszerűen kezelhető és a megjelenő adatok nagy méretben olvashatóak le róla. Használat végeztével felállítva kis helyen tárolható. Az evezőgép kidolgozása a tökéletes megoldásokat sugallja. Használata élvezetes teljesen kezdők és profi evezősök számára egyaránt.
Monochrome LCD kijelzőn megjelenített adatok: edzésidő, csapások száma, csapások ritmusa, kalóriafelhasználás, pulzusszám, hőmérséklet, páratartalom.
Fékrendszer: Mágnesfékes 8 ellenállásfokozatú (manuális terhelésállítás).
Csendes karbantartást nem igénylő lendkerekes ellenállás. A realisztikus evezőmozgást biztosítja a nagy tömegű lendkerék.
Meghajtó rendszer: Huzalmeghajtás. A huzalos meghajtás segítségével fitness gyakorlatokat hajthat végre. (pl.: bicepsz erősítés, állig húzás... )
Pulzusmérés: Mellkasövi jeladóval, ami külön rendelhető.
Ergonómikus ülés, halk görgőkkel: kényelmes és halk mozgást eredményez, így lesz az edzés komfortos.
Csúszásmentes padlóbiztosító: intenzív felhasználás mellett is stabilan marad az evezőgép, és a padlót is kíméli.
A felhasználó maximális testtömege: 130 kg.
Mérete: 197x50x66 cm.
A postázását a mérete és a súlya miatt nem vállalom, csak személyes átvétel!
 
Van sok más termékem is, (pl.: féláron Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 109 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 16:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése