2021. április 23., péntek

Baba baby PESZTONKA márkájú MELLSZÌVÓ+ ORRSZÌVÓ egyben kisgyerek nátha betegség esetén - Jelenlegi ára: 1

Szia!  
Eladó a képeken látható PRAKTIKUS orr szívó és mell szívó egyben. Magyar termék, egy szűkítő van az orr szívó részhez, minimálisan repedt, de funkcióját tökéletesen ellátja. Cserélhető. A mell szívó tej gyűjtője nem az eredeti, de tökéletesen passzol a többi részhez. Adok hozzá egy pár bimbó védőt ajándékba. : -)
A termékek feltöltése előtt mindent tüzetesen átvizsgálok és megpróbálom a legtökéletesebb leírást adni. Ha valaki bizonytalan, inkább kérdezzen, nagyon szívesen válaszolok. A képek jó minőségűek, ki lehet őket nagyítani nagyra. Állatszőr és dohányfüstmentes a lakás.
Csere nem érdekel és étkezési jegyet nem fogadok el - csak készpénz jöhet szóba (előre utalás). Személyes átvétel esetén a lakásnál (BUDAPEST, XXII. KERÜLET, Baross telep) vagy Móricz Zsigmond Körtér, Újbuda központ, vagy Bikás park metró lejaro előzetes egyeztetés után. Az átvételt két héten belül bonyolítsuk le. Több termék vásárlásánál súly szerint a hatályos postai díjszabás szerint ajánlottan postázok a pénz beérkezését követő 5 munkanapon belül. Köszönöm, hogy végigolvastál! További szép napot kívánok!

Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 06:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése