2021. március 31., szerda

CISTUS KAPSZULA / C VITAMIN/ - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

TANKOLJ FEL KEDVEZMÉNYES ÁRON!
Cistus Incanus termékcsalád
Mi a Cistus Incanus?
A növény története a Krisztus előtti 4. századig vezethető vissza. Teafőzetként igen kedvelt, teljesen a késői középkorig, főleg a Közel Keleten, Dél Afrikában és a Földközi-tenger vidékein, de sajnos utána megfeledkeztek róla. 1999-ben egy rangos bizottság az év növényének választotta, így ismét a középpontba került.
 
A növény melyik részét használjuk fel?
Csak a vágott levelek kerülnek feldolgozásra. A gyártás során a termék folyamatos kontroll alatt áll, így a maximális tisztaságot és minőséget garantáljuk.
 
Melyik Cistus Incanus kerül feldolgozásra?
Termékünkben a vadon termő Cistus Incanus ssp. tauricus-t dolgozzuk fel.
 
Hogyan kerül feldolgozásra Cistus Incanus ssp. tauricus?
Mielőtt egy folyékony főzetet készítünk belőle a leveleket összegyűjtjük, megszárítjuk, megtisztítjuk és összevágjuk, miután a főzet kiszáradt kapszulákba töltjük. Ez az eljárás, egy szabványos kivonat készítési módszere.
 
Milyen termék a Cistus Incanus?
Cistus Incanus egy étrendkiegészítő készítmény. Az étrendkiegészítők feladata, hogy a szervezetet azokkal a tápanyagokkal lássák el, amelyek a táplálkozás során nem megfelelő mennyiségben kerülnek be a szervezetbe. Az étrendkiegészítők nem minősülnek gyógyszernek, ezért nem szabad azt az állítást feltételezni, hogy ezek a készítmények gyógyítanak.
 
Miért különleges a Cistus Incanus?
Az ehető növények közül a cistus incanus tartalmazza a legtöbb polyphenolt.
A polyphenolok a másodlagos növényi hatóanyagok azon csoportjába tartoznak, melyek semlegesítik a szabad gyököket. Rendszeres használatuk erősítik az immunrendszert és megelőzhetik a betegségek kialakulását.
A Cistus Incanus kapszula összetétele:
Cistus Incanus-kivonat, zselatin, maltodextrin, töltő anyag: mikrokristályos cellulóz, hordozó: szilíciumdioxid, magnéziumsztearát, E vitamin, színezék: titándioxid
Javasolt fogyasztása: naponta 2 x1 kapszula bő vízzel elfogyasztva.
Figyelmeztetés: Az ajánlott mennyiséget ne lépd túl. Az étrendkiegészítő a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot nem helyettesíti. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani.
Nettó tömeg: 32, 7g / 60 kapszula
EREDETI ÁRA 10290. -


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 17:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése