2020. október 29., csütörtök

Synology DiskStation DS1019+ NAS szerver ház 5 rekesz 2 db M.2 dugaszhely - Jelenlegi ára: 397 900 Ft


Synology DiskStation DS1019+ NAS szerver ház 5 rekesz 2 db M. 2 dugaszhely
Termék azonosító: 774805
Synology DiskStation DS1019 +
Méretezhető 5-öböl NAS asztali számítógép, kiemelkedő teljesítményű, ideális kis irodák és az informatika iránt érdeklődő személyek számára
Négymagos CPU AES-NI titkosító modullal 225 MB / s-nál nagyobb adatátvitelhez olvasás és írás közben, még akkor is, ha az adatok titkosítva1
Két 4 GB-os DDR3L-1866 memóriamodullal felszerelt, összesen 8 GB RAM-hoz
Két integrált M. 2 NVMe SSD bővítőhely az SSD rendszer gyorsítótárához
Két integrált 1GbE (RJ-45) port, amely támogatja a feladatátvételt és a linkek összesítését
Közvetlen kétcsatornás H. 264 / H. 265-4K videó átkódolás
Akár 10 meghajtóra bővíthető egy csatlakoztatott DX5173 bővítőegységgel
Támogatja a Virtual Machine Manager-t könnyű virtuális gép-példányok végrehajtására izolált homokdobozokban
A Synology DiskStation DS1019 + egy ötoldalas NAS kis irodákhoz és professzionális otthoni felhasználók számára. A sokoldalú beépített alkalmazásokkal a DS1019 + könnyen kielégíti a különféle irodai igényeket, például az együttműködést, a fájlmegosztást és az adatok biztonsági mentését / helyreállítását, és virtualizációhoz is használható. A 4K videó átkódolásának képessége tökéletesvá teszi őket az Ultra HD videogyűjtemények streamingjéhez és megosztásához.
Méretezhető és sokoldalú tárolószerver kis irodákhoz
A DS1019 + egy 5-ös asztali NAS, kivételes teljesítményű és méretezhető, ideális kis irodák és az informatika iránt érdeklődők számára. azwei M. 2 SSD-Steckplátzen für NVMe SSD-Cache, jelentősen csökkentheti az I / O késleltetést és jelentősen javíthatja a rendszer teljesítményét az I / O intenzív alkalmazásoknál. A DS1019 + bővítőegységgel is be van kapcsolvaDX5173továbbbis zu 10 Festplatten bővíthető. Ily módon minimális erőfeszítéssel fedezheti a magas memóriaigényt.
A DS1019 + egyvel rendelkezikQuad-Core-Prozessor, 8 GB RAM (zwei vorinstallierte 4 GB-Speichermodule) ésAES-NI-Verschlüsselungsmodulfel van szerelve és több mint egymást követő adatátvitelt biztosít225 MB/s Lesen und Schreiben, Sokoldalú alkalmazásaival és fejlett adatvédelmi technológiáival a DS1019 + a teljes megoldás irodai vagy otthoni szerverként.
4K Ultra HD multimédia könyvtár
A DS1019 + akár egyidejű valósidejű átkódolást is lehetővé tesz2 Kanálen mit H. 264/H. 265 4K-Videos és támogatja a legújabb multimédia formátumokat és tartalmat. aVideo Station a médiainformációk alapján megszervezheti a személyes digitális videókönyvtárát, és élvezheti a filmeket a 4K Ultra HD videóban. Audio Station támogatja az internetes rádiót és a veszteségmentes audio formátumokat, és lehetővé teszi a zenelejátszást a DLNA és az AirPlay? kompatibilis eszközökön keresztül. A. Intuitív tervezésePhoto Station lehetővé teszi a professzionális fotósok számára, hogy fényképeit könnyedén választható kategóriákba vagy okos albumokba rendezhesse, és néhány kattintással megosszák azokat a közösségi hálózatokon. Synology Moments a vadonatúj fotóalkalmazás magán felhasználásra, és a felhasználók számára korszerű élményt nyújt a mobil fénykép-mentés, fotómegosztás, képfelismerés, hasonló képek felismerése, automatikus szerkesztési funkciók, például a színjavítás és az elforgatás, valamint az AI által kiválasztott legjobb fényképei között.
Erőteljes együttműködési megoldás
Használja a Synology NAS Collaboration Suite programját a privát felhő beállításához, valamint a csapat együttműködésének és termelékenységének javításához.
Mit Synology Drive egységes portálon keresztül elérheti a Synology NAS adatait, és szinkronizálhatja az adatokat platformonként, így bárhonnan hozzáférhet. Telepítse az online szerkesztőtSynology Office és másokkal együtt dolgozniDocument. SpreadsheetésSlides,
Mit Synology MailPlus létrehozhat egy magán- és megbízható e-mail szervert, amely magas szintű rendelkezésre állással rendelkezik, és intuitív web-alapú ügyfelet biztosít az alkalmazottaknak az e-mailek egyszerű kezeléséhez és a termelékenység növeléséhez.
Mit Synology Calendar könnyedén kezelheti a csapat ütemezését és a napi feladatokat. A kinevezési információk szintén szinkronizálhatók a CalDAV kliensekkel, így bármikor, bárhol ellenőrizheti a találkozókat.
Synology Chat egy web-alapú alkalmazás, amellyel azonnal és biztonságosan megkezdheti a beszélgetéseket. Ezenkívül optimalizálja a vállalati kommunikációt az információkezelés és interakció hatékony funkcióival.
A végső adatvédelmi megoldás
A DS1019 + intuitív felülettel és robusztus tárolási technológiákkal rendelkezik, és különféle adatmentési alkalmazásokat integrál a fontos adatok védelmére minden eszközön.
Asztali mentés: Cloud Station Backup védi a számítógépeket, a Mac-eket és más asztali eszközöket. A DS1019 + kompatibilis az Időgéppel is, hogy könnyedén készítsen adatmentést a Mac-ről a Synology NAS-ra.
NAS biztonsági mentést: Hyper Backup biztonsági másolatot készít az adatokról egy helyi megosztott mappába, külső eszközre, egy másik Synology NAS-re, rsync-kiszolgálóra vagy nyilvános felhőalapú szolgáltatásra az adatok biztonságának megőrzése érdekében.
Szerver / VMware mentés: Active Backup for Business központosítja az adatmentési feladatokat a VMware virtuális gépek, Windows PC-k, szerverek és rsync / SMB fájlkiszolgálók számára. A gyors és megbízható helyreállítás biztosítja a futó szolgáltatások, virtuális gépek és fájlok azonnali visszaállítását.
SaaS mentés: Active Backup for Office 365/G Suite egy helyi adatvédelmi megoldás a nyilvános felhők számára egy központi műszerfallal, és optimalizálja a tárolási hatékonyságot egyetlen példány létrehozásával és deduplikációval blokk szinten.
Virtuális gép kezelője
Die DS1019+ a virtualizáció szem előtt tartásával készült. Mit dem Virtual Machine Manager kipróbálhatja az új szoftvereket homokozó környezetben, elkülönítheti az ügyfelek számítógépét és növelheti kiszolgálójának rugalmasságát.
Virtual DSM hasonló intuitív felhasználói élményt nyújtDiskStation Manager és megbízható tárolási megoldásként jellemzi, robusztus funkciókkal.
Es werden verschiedene Betriebssysteme unterstütztígy néhány lépésben megtehetiWindows, Linux ésVirtual DSM futtathatja a Synology NAS rendszeren.
Schnappschüsse für Virtuelle Maschinen egy pillanatkép-technológia, amelyet a Virtual Machine Manager biztosít, és amely lehetővé teszi a virtuális gép tökéletes klónozását és visszaállítását másodpercek alatt.
Live-Migrationlehetővé teszi a virtuális DSM-példányok zökkenőmentes átállítását a különböző Synology NAS-k között.
Flexible Verwaltung von IT-Ressourcen lehetővé teszi hardver erőforrások hozzárendelését, például: B. számítási teljesítmény, tárolóhely vagy hálózati interfészek több virtuális géphez.
Multi-Tenant-UmgebungenTöbb izolált virtuális gépet hozhat létre alárendelt üzleti területekre vagy osztályokra.
Synology iSCSI-Speicher teljes támogatást nyújt a legtöbb virtualizációs megoldáshoz és egy egyszerű adminisztrációs felületet kínál a munka hatékonyságának további növelése érdekében.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok: Alkalmas merevlemez méet (HDD/SDD): 2. 5 coll, 3. 5 coll ? Belső meghajtó fájlrendszer: Btrfs, EXT4 ? Cloud képes: Igen ? Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): USB 3. 0, eSATA, LAN (10/100/1000 MBit/s) ? DLNA funkció: Igen ? Egyidejű kapcsolatok száma (max. ): 2000 ? Helyi csoportok száma (max. ): 256 ? Hozzáférés mobil eszközökön keresztül: Letöltés, Applikációval, Böngészővel, Streaming, Feltöltés ? IP kamerák száma (max. ): 40 ? Közös mappák száma (max. ): 512 ? Külső meghajtó fájlrendszer: Btrfs, EXT4, EXT3, FAT, NTFS, HFS+ ? LAN / Gigabit LAN csatlakozók száma: 2 x ? Memória kapacitás (max. ): 108 TB ? Merevlemez rekeszek száma: 5 rekesz ? Munkamemória kapacitás: 4 GB ? Méret, magasság: 166 mm ? Méret, mélység: 223 mm ? Méret, szélesség: 230 mm ? Processzor: Intel Celeron J3455 négymagos 1, 5 GHz, Turbo 2, 3 GHz-ig ? RAID: Igen ? RAM/Max felszerelés: 8 GB ? Raid szint: 0, 1, 5, 6, 10, Hot Swap-fáhig, JBOD, Basic ? Rendszer ventilátor: Aktív hűtés ? Sorozat: DiskStation DS1019+ ? Súly: 2. 54 kg ? Termék típus: NAS szerver ház ? Támogatott mobil operációs rendszer: Android?, Apple iOS? ? Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett ? Tárolóeszköz jellemzők: 2 db M. 2 dugaszhely
Szállítás tartalma: DS1019 + főegység, Gyors telepítési útmutató, AC tápegység, Kiegészítő csomag, 2x RJ-45 LAN kábel.
Rendszerfeltételek: Windows? 7 és 10, Mac OS X 10. 11 vagy újabb. Mennyiség: 1 db(Egységár: 397 900 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 397 900 Ft
Az aukció vége: 2020-10-29 16:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése