2020. szeptember 30., szerda

AXIS Q6045 PTZ hálózati , PTZ HDTV 1080p, 20x optika zoom,őrjárat, mozgásérzékelő, nyomkövető. - Jelenlegi ára: 25 000 F


Gyári honlaphoz, adatokhoz katt ide:
AXIS Q6045 PTZ Dome hálózati kamera
Beltéri, nagy sebességű PTZ-kupola HDTV 1080p és 20-szoros nagyítással
HDTV 1080p és 20x optikai zoom
IP52 besorolású védelem a por és a csöpögő víz ellen
Sokk érzékelés
Továbbfejlesztett intelligens videó
Power over Ethernet Plus (IEEE 802. 3at)
Bura hiányos, mivel beltéri nem fontos, búrát tudok hozzá 10 Eft ért szerezni.  
Sd kártya bele és arra rögzít, szóval nem kell neki gép vagy külön rőgztiző persze ha akarsz rakhatsz hozzá hikvision -t is. Mobil alkalmazással távolról élőbe nézhető + vissza is nézhető.
AXIS Q604 5 PTZ Dome hálózati kamera.  Beltéri, nagy sebességű PTZ-kupola HDTV 1080p-vel
Az AXIS Q6045 egy csúcskategóriás beltéri PTZ-kupola, amely gazdag nézési élményt kínál 1080p HDTV-vel, 20x-os optikai zoommal, valamint gyors és precíz pan / billentési teljesítményt biztosít a kiváló nagy területű lefedettségért és a nagyításhoz nagy részletességgel. ideális repülőtér, vasútállomás, aréna, bevásárlóközpont és raktár számára.
A végtelen 360 ° -os panoráma és a nagy zoom, nagy felbontással kombinálva, lehetővé teszi az AXIS Q6045 számára, hogy rendkívül széles területet figyeljen, és részletes távfelügyeletet biztosítson.  Támogatja a 24 órás pan / tilt / zoom műveletet, a robusztus fényképezőgépet az őrjárat segítségével automatikusan 256 előre beállított helyzetbe lehet irányítani.
Az AXIS Q6045 IP52 besorolású védelemmel rendelkezik a por és a csöpögő víz ellen, és támogatja a Power over Ethernet Plus (IEEE 802. 3at) szolgáltatást a mellékelt High PoE középsugárzó segítségével.  A PTZ-kupola ütésérzékelővel is rendelkezik, amely mechanikusan észleli és riasztást vált ki, ha a kamerát eltalálták.  Az AXIS Q6045 beépített videoelemzéssel rendelkezik, mint például fényerő kompenzáció (amely fényes fényeket takar a könnyebb megtekintés érdekében), tárgy eltávolítva, kerítésérzékelő, tárgyszámláló, belépés / kilépés észlelése, automatikus nyomkövetés és az Aktív kapuőr.  A kamera jelentős kapacitással rendelkezik harmadik féltől származó intelligens video alkalmazásokhoz is.
Az opcionális többcsatlakozós kábellel az AXIS Q6045 támogatja a kétirányú hangot, az I / O portokat a külső eszközökhöz és az AC / DC tápellátást.  A kamera beépített memóriakártya-nyílással rendelkezik a felvételek helyi tárolására.
Axis Companion 3 beállítása, használata video:   KATT IDEEEEE
Mobil alkalmazással távolról élőbe nézhető + vissza is nézhető és  be lehet állítani ha mozgást érzékel 1böl jelezzen telefonon!
Szóval aki ismeri az tudja aki nem annak mondom ez nem kínai piaci kamera. Axis márka a kamerák  ROLLS-ROYCE-a Komolyabb helyeken, reptereken ilyet használnak.  
Keress rá, bolti ár töredékéért adóm.
Poe adaptert nem tartalmaz az ár, meglévő rendszerhez lehet rakni de ha nincs akkor tudok biztosítani.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 19:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése