2020. március 23., hétfő

DJI Osmo Mobile 2 kifogástalan állapotban ajándék talppal, ingyenes szállítással - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Kiválóan működő mobilstabilizátpr eladó.
DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobiltelefonhoz adatai
A kézi stabilizátorok piacán forradalmi újítást hozott a DJI Osmo Mobile első generációjának megjelenése 2016 őszén.
A DJI Osmo Mobile 2 ezen az úton halad tovább, tökéletesítve az előd esetében még kevésbé kiforrott vonásokat.
 
 
Új színvilág, némileg könnyebb kialakítás.  függőleges pozicionálási mód, oldalsó csúszka zoom funkcióhoz, valamint egy alsó szabványcsavar-bemenet egészíti ki fejlesztések listáját.
 
 
Ugyan az akkumulátor nem cserélhető, de jelentősen megnövekedett a készülék üzemideje (980 mAh > 2600 mAh). Az akkumulátor ugyanakkor - USB kimenetének köszönhetően - külső töltőként is használható, akár a hozzá használt mobileszközhöz is.
Főbb funkciók
3 tengelyes kézi kamerastabilizátor mobiltelefonhoz
Bluetooth kapcsolat
iOS és Android kompatibilitás
Élj a pillanatban
A DJI GO alkalmazás ActiveTrack technológiájával az OSMO Mobile mozgás közben is automatikusan feléd irányítja az okostelefonodat. Mostantól egyszerre élheted át és örökítheted meg kedvenc pillanataidat.
Egyenletes videók könnyedén
Ha próbáltál már mozgás közben videófelvételt készíteni az okostelefonoddal, tudod, hogy milyen nehéz egyenesen tartani a kamerát. Az OSMO Mobile nemcsak stabilizálja a kamerát, hanem a kamera rezgését meggátolva ki is egyenlíti a mozgást, és minden felvételnek filmszerű hatást kölcsönöz.
A mozgásban lévő idő
A Timelapse funkcióval a leghétköznapibb szituációból is emlékezetes eseményt varázsolhatsz. Akár a nyíló virágokat, akár az égen úszó felhőket filmezed, csodálatosan stabil felvételeket készíthetsz. Ha még dinamikusabb effektre vágysz, a Motion Timelapse a kamera mozgatása közben is egyenletes videók készítését teszi lehetővé.
Moziminőségű nagyítás
A feltörekvő filmesek bizonyára értékelni fogják a stabilizátor markolatába épített nagyítócsúszkát, mellyel gördülékenyen irányíthatják az okostelefon kameráját, és moziminőségű nagyítási effekteket érhetnek el. Még dolly-zoom effektet is használhatsz, melyet eddig csak professzionális felszereléssel lehetett alkalmazni.
A panorámák széles világa
A nagy felbontású panorámafelvételek élethűen adják vissza a tájak lélegzetelállító szépségét. Az Osmo Mobile 2 stabilizátor automatikus mozgása közben több fénykép készít, majd egyenletes képpé fűzi össze őket. Az okostelefonod fekvő vagy álló módba is állíthatod, így mindig ideális fényképeket készíthetsz.
Vadonatúj Álló fotómód
Az Osmo 2 Mobile stabilizátoron már álló helyzetben is rögzítheted az okostelefonodat. Az élő közvetítésekhez kidolgozott alkalmazások alapértelmezett beállítása az álló mód, mellyel panoráma-tájfelvételeket is készíthetsz. Az álló mód minden felvételi módot és funkciót támogat.
Órák hosszat tartó élő streameléshez tervezve
Akár 15 órás akkumulátor-üzemidő az élő adáshoz. Az Osmo Mobile 2 stabilizátor az okostelefon töltésére is alkalmas, így hosszú órákon keresztül streamelhetsz.
Általános jellemzők
Fizikai méretek
Méret:  295 x 113 x 72 mm
Súly: 485 g
Akkumulátor
Típus: 18650 Li-Polimer
Kapacitás: 2600 mAh
Teljesítmény: 18 Wh
Feszültség: 7. 2 V
Működési hőmérséklet: 0 - 40 C°
Töltési idő: 2 óra
Működési idő: max. 15 óra
Gimbal
Fogyasztás: 1. 2 W
Szabályozható tartomány:  Pan +160° / Tilt +155°
Mechanikai tartomány:  Pan +170° / Roll -90° -tól 70° -ig / Tilt +170°
Max. Szabályozható sebesség: 120° /mp
Kompatibilis telefonok szélessége: 58, 6 - 85 mm
Vezérlés
Típus:  Bluetooth Low Energy 4. 0


Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-13 15:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése