2020. február 29., szombat

Komplett pelenkázó-fürdető,emelt vázas:Geuther márkájú,hozzávaló babakáddal és fürdető alátéttel - Jelenlegi ára: 14 574

Eladó egy Speciális Emelt Vázzal Rendelkező Geuther márkájú Pelenkázó-fürdető, amely feltehető hagyományos fürdőszobakádra vagy heverőre esetleg földre, a lényeg, hogy fix felületre.
A pelenkázó-fürdetőhöz tartozik egy színazonos babafürdető kád is, amely használható a vázzal vagy külön önállóan is valamint egy fürdetést segítő alátétszivacs a babakádba.
A pelenkázó-fürdető lényege az, hogy a kismamának ne keljen nagyot hajolnia a gyermekfürdetés és pelenkázás közben.
Különösen ajánlom császármetszés után, mikor nem ajánlott a hajolgatás.
Geuther német márkájú a pelenkázófeltét, amelynek oldalán végig párnázott felület található, részben a leesésgátlás miatt, részben a csecsemő fejét védi a hidegtől, esetleg beütéstől.
A pelenkázófeltét egy speciális vázra van felszerelve, amelynek lábai kinyithatók, az aljából pedig kihúzható a kiskádtartó. Ez így áll a lábán és könnyíti meg a fürdetést, pelenkázást.
Nagyon praktikus, bevihető a fürdőszobába és rátehető a hagyományos fürdőkádra, így nem hajolunk nagyot ill. melegben tudjuk fürdetni a csecsemőt.
A vázról leszerelhető a pelenkázófeltét és önmagában is lehet használni, rátéve a kiságyra ill. kádat lehet tenni mellé a fémkeretbe, de anélkül is használható, csak pelenkázás céljára, ilyenkor be kell tolni a kádtartó fémkeretet.
A szülők döntik el , melyik megoldást választják, de a legpraktikusabb, hogy amíg csecsemő nem növi ki a kiskádat, egyben használjuk a szerkezetet és mikor nagyobb , akkor a pelenkázót le lehet választani tovább használni.
A pelenkázó alján hiányzik 2 rögzítési elem, mert külön is volt használva, de nem találtuk meg a szerelési pontokat, ezt egyénileg kell megoldani néhány csavar segítségével.
A pelenkázófelületen egy helyen, az oldalán, nem a fekvőfelületen sérülés található.
Ezekhez a hiányosságokhoz igazítottam a vételárat, amely nagyon méltányos, Egy ilyen szerkezetű 2: 1-ben pelenkázó-fürdető ára megközelíti újonnan a 25 000 ft-ot is, szerintem én méltányos vételárat kérek érte.
Eladó egy piskóta formájú, sárga színű babakád, amelynek jellemzői:
- minőségi műanyagból készül
- mérete: 100 cm
- újszülött kortól 1 éves korig ajánljuk
A babakád használható a Geuther emelt vázas pelenkázó-fürdetővel ill. önállóan abból kivéve is.
A babakád végén egy-egy szappantartórész található.
A kialakítása ovális felületű, könnyű belehelyezni a csecsemőt, de a nagyobb gyermek is kényelmesen elfér benne.
A kádat tiszta, ápolt és sérülésmentes állapotban kínálom megvételre.
Eladó egy Swim Fan babafürdetést segítő alátét szivacs, amely lehetővé teszi, hogy baba ne a hideg kád alján legyen ill. kényelmet és segítséget ad az édesanyának fürdetés közben.
Tapasztalatom szerint fél éves korig lehet kihasználni, mert mikor már a gyermek elkezd ülni a babakádban, mi váltottunk a fürdetés segítő O. K. Baby karikára.
Szerintem nélkülözhetetlen egy újszülöttnél, legalábbis nekünk az volt, biztonság érzetet adott nekem is és a babámnak is, puha anyag körbeöleli a csecsemőt és nem a bébikád hideg alján fekszik, hanem egy puha szivacson.
Idézném a tájékoztatót, amely a csomagolásán található:
"Csökkenti a szülés utáni igénybevételt, mert a szülés után nem kell fürdetés közben hajolni, mereven tartania a karját és erőlködnie, mivel a szivacs biztonságosan, fixen tartja gyermekét. Mindkét keze szabadon maradhat, nem kell segítséget igénybe vennie. A szivacs megvédi a babát a kádhoz ütődéstől is. A szivacs anyaga biztosítja a sterilitást, mivel a speciális alapanyag a baktériumok számára nem táptalaj. A szivacson való fürdetés pszichésen egyértelműen kedvezőbb a hagyományos fürdetésnél. A gerincvonalat és a tarkót, mint legfőbb melegérző zónát körülvevő meleg folyadék az anyaméhbeli biztonságos állapotra emlékezteti a babát, mivel a Swin Fan babafürdető a gerincet lágy íven, a nyakat és a fejet enyhén megemelve tartja. "
A leírás nem teljeskörű, vannak még mondatok, amik kimaradtak, de a fő előnyeit összefoglaltam.
Méretei: -hossza 50 cm
             -szélessége 31 cm
             -mélysége 4. 5 cm
Vannak még fotók, küldök, ha kéri !
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a komplett pelenkázó-fürdetőt !    Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 14 574 Ft
Az aukció vége: 2020-03-21 08:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése