2019. augusztus 27., kedd

Gillette Fusion Proglide Flexball borotvakészülék+1penge - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

A Gillette Fusion Proglide borotva használata már egyetlen lehúzással is észrevehetően sima bőrt eredményez, még az arckontúr vonalán is. Ez a férfi borotva a Gillette legkiválóbb pengéjét: a Fusion Proglide-ot és az áttörést hozó Flexball technológiával készült markolatot ötvözi magában. Többirányú billenthetőségének köszönhetően lehetővé teszi, hogy a borotva maximális kontaktusban maradjon a bőrfelülettel, így a korábbihoz képest kevesebb borosta marad ki.
Fusion Proglide borotva Flexball Technológiával a legkiválóbb borotválkozást nyújtja azáltal, hogy igazodik az arc kontúrvonalaihoz.
A Gillette legvékonyabb és legkifinomultabb pengéi (elől elhelyezett 4 penge), amelyek kevésbé húzzák vagy rángatják a borostákat, mint a Fusion borotva.
Precíziós nyíró a pontos kontúrkialakításért.
Korszerű krémezőcsík a pengék akadálytalan siklásáért.
Pengestabilizátora megőrzi a pengék optimális elhelyezkedését és lehetővé teszi, hogy a pengék igazodjanak az arckontúr vonalaihoz.
A Fusion borotvebetétek mindegyike illeszkedik minden Fusion tipusú borotvára. A manuális és az elemes változatra is függetlenül attól, hogy Flexball technológiával készült e vagy sem.

Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2019-09-17 06:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése