2019. július 27., szombat

ORION HS-100 HS100 hangfal hangfal pár 4Ohm eredeti gyári állapotban - SZÉPEK, JÓK! - Jelenlegi ára: 8 200 Ft

Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
Képeken látható kifogástalan állapotban!
Az ORION 1970-79 között gyártotta ezt a típust. Kifejezetten lakásokba, otthoni minőségi zenehallgatásra. Rendszerint az ORISTER erősítőt ajánlották hozzá, ami szintén ORION minőségi termék volt.
Az itt hirdetett hangfalpár végig lakásban volt elhelyezve. Tiszták, nem kopottak, nem dohosak.
Az egyik ládának az alján némi karcok figyelhetőek meg(8. kép bal). Máshol sehol, semmilyen karc, lepattanás, vagy még csak apró sérülés sincs! Sem a lapokon, sem az éleken, sem pedig a sarkokon! Igazi színe a 4-5-6-os képeken látható.
A vásznak tartása remek. Erősek, feszesek. Kis porszívózással fel lehet a színét újítani, ha valaki nagyon pedáns akar lenni.
A hangfalak minden alkatrésze az eredeti!
Meghirdetés előtt tesztelve volt. Szépen, kásamentesen, torzítás és súrlódásmentesen szólnak, ahogy illik.
Kiváló, szinte makulátlan külleme miatt akár gyűjteménybe is tehető, de persze zenehallgatás céljára is tökéletes, rendeltetésének megfelelően.
Személyes átvételnél garanciát vállalok rá és kipróbálható! (Postázás esetén nem! )
Postázás:
MPL Vaterafutár IGEN!
DPD, FOXpost NEM!
MPL Csomagautomatába nem fér bele!!!!
Gyors postázás, biztonságos csomagolás..
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 8 200 Ft
Az aukció vége: 2019-08-16 23:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése