2018. december 31., hétfő

NEXT újsz slim farmernadrág 140 plusz - Jelenlegi ára: 3 390 Ft


katalógus fotó
Nagyon csajos Next farmernadrág 10 éves, 140-es pluszos méretben erősebb testalkatra, kérlek ellenőrizd a mért adatokat.
Anyaga puha pamut és poliészter keverék farmer vászon, színe sötét farmerkék.
Szárai szűkülő, divatos slim fazonúak, kifejezetten pocakosabb, combosabb kislányoknak szabva, dereka állítható, max 38 cm, comb szélessége combtőnél 26 cm, nem elasztikus.
Nem kopott, nem bolyhos, nem foltos, hibátlan darab.
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Köszönöm szépen!


Jelenlegi ára: 3 390 Ft
Az aukció vége: 2019-01-21 15:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése