2016. szeptember 28., szerda

Mr. Ti ablaktisztító Deluxe csomag 1+1 Akció - Jelenlegi ára: 19 990 Ft


Figyelem! Az eredeti TV-ben látott Livington Mr. Ti csak a WS Teleshop-tól rendelhető! Ne dőljön be az olcsó utánzatoknak!
Unja már, hogy ablakmosásnál sem sikerül csíkmentesen megtisztítani mindent? Hiába a többórás munka, elégedetlen az eredménnyel?  Felejtse el ezt a rémálmot! Itt egy forradalmian új találmány, mely 8 évnyi kutatómunka eredménye és most végre az Ön számára is elérhető!
A Livington Mr. Ti segítségével szinte minden sima felület csíkmentesen és foltmentesen tisztítható! És ami még ennél is jobb: nincs többé bosszantó csepegés, maszatolás, folydogálás! Az ablaktisztítás végre valódi élvezet lehet!
Szinte bármilyen sima felületen használható:
kisebb vagy nagyobb méretű ablak,
bel-vagy kültéri ablak, de lehet téli kert,
csempével fedett fal,
tükör,
konyhabútor,
üvegasztal,
tusolókabin
íves felületek
Miben r ejlik a Mr. Ti titka?
A titok a hosszas fejlesztéssel kialakított szilikon-polimer-lamellákban rejlik, amik automatikusan igazodnak a tisztítandó felülethez.
A speciális vízelvezető csatornák pedig a koszos vizet közvetlenül a beépített tartályba vezetik! Így nincs plussz munka! Ugye milyen remek lehetőség idő sporolásra? Ennek családja is örülni fog, hiszen a takarításra fordított idő töredékére csökkenhet.
Deluxe 1+1 csomag!
Amennyiben most megrendeli a Mr. Ti Deluxe 1+1 csomagot grátisz, két teljes Deluxe csomagot küldünk Önnek hihetetlenül kedvező áron! Most öné lehet 2 db nagy méretű Mr. Ti, 2 db kis méretű Mr. Ti, 2 db előmosó összesen 6 db előmosó kendővel, valamint két Mr. Ti tartály is. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!
Csomagtartalom:
1 x nagy méretű Mr. Ti
1 x nagy méretű Mr. Ti GRÁTISZ!
2 x Mr. Ti előmosó GRÁTISZ!
2 x Mr. Ti előmo só kendő GRÁTISZ!
Technikai adatok:!
nyél hossza 28 cm


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2016-10-18 17:05 . Mr. Ti ablaktisztító Deluxe csomag 1+1 Akció - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése